Stoelyoga Deventer

Wees welkom bij Yoga Deventer voor Stoelyoga op de Zwaluwenburg.

Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Je hoeft je er niet speciaal voor om te kleden en mag zelfs je schoenen aanhouden als je dit prettig vindt.
Een Stoelyogales bestaat uit het uitvoeren van yogahoudingen op een stoel. Het is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. Heb je het eenmaal geleerd dan is het van blijvende waarde, juist omdat je het overal toe kan passen, op bijna elke stoel.

Waarom stoelyoga?
Stoelyoga maakt spieren en gewrichten soepel, bevordert de motoriek en concentratie werkt daarbij ontspannend.
Tijdens de lessen staat het respecteren van je eigen mogelijkheden centraal en leert je creatief om te gaan met eventuele beperkingen.

Laagdrempelig
Ontspannen en genieten staan voorop en belangrijk om te onthouden: al zijn de bewegingen nog zo klein, de lichamelijke en geestelijke gezondheid gaat vooruit bij regelmatige beoefening.
Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie.

Nieuwe energie
Beweging levert een belangrijke bijdrage aan het behoud van lichamelijke en geestelijke fitheid. Stoelyoga is een fijne en veilige manier om te blijven bewegen tot op zeer hoge leeftijd, terwijl men de lichaamsgrenzen leert accepteren.
Stoelyoga is ook voor mensen die niet in de sportschool en yogastudio’s terecht kunnen. Ze ervaren dat het voor hen ook mogelijk is om te bewegen binnen een groep. Nieuwe energie op te doen en mensen te leren kennen.

Interesse? Meld je aan via info@yogadeventer.nl of bel Gerreke van den Bosch op 06-28318622.
Vergeet niet je telefoonnummer in te spreken!

Delen:

Stoelyoga Deventer doe ook mee met Gerreke van den Bosch