Yoga Deventer

GerrekeMijn naam is Gerreke van den Bosch. Yoga is mijn passie, ik ben er al ruim 5 decennia mee bezig. Dat begon tijdens mijn verblijf in India bij de opnames van de film Ghandi.

De diepgang en wijsheid van yoga intrigeert mij daarom volgde ik diverse opleidingen in Nederland en India. Ik begon met de vierjarige Intensieve Yoga Opleiding in Utrecht. Daarna volgde veel andere opleidingen en specialisaties. (zie onder)

Waarom al deze opleidingen en workshops?
Eigenlijk zou ik de hele dag yoga willen doen. Het gaat om de beleving en innerlijke rust. Adem en yogahoudingen brengen rust, balans en vitaliteit. Het werkt door in je hele wezen.

Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij mij hoog in het vaandel. Vakmanschap en kwaliteit vind ik een vereiste.  Als docent leidt je iemand een pad op naar binnen, dan is het belangrijk dat je weet wat je doet. Yoga is de weg van bewust worden naar bewust ZIJN.

Vakmanschap en kwaliteit vind je zeker bij docenten die aangesloten zijn bij de Vereniging Yogadocenten Nederland(VYN). Je herkent ons aan onderstaand logo. Klik op lesrooster voor de lessen die ik aanbied.

Ik ben schrijver voor diverse bladen en eindredacteur van het vakblad voor Yoga Docenten Nederland; Yoga Vizier.
Klik Hier voor het Yoga Vizier.

Opleidingen en specialisaties: zwangerschapsyoga, H-Yoga voor kankerpatienten, kinderyoga, stoelyoga en yoga voor senioren. Aanvullend volgde ik scholing als Ayurvedisch Massage Practioner bij Robert Swami Persaud en John Marchand. Er is nog een rits aan opleidingen en workshops die ik deed zoals Ashtanga Yoga, Kashmir Yoga, Kum Nye. Ik volg nu lessen Tibetaanse Yoga bij Tibetaanse meesters en bezoek regelmatig de Swami Rama Sadhaka Grama, de ashram in Rishikesh (India).

EYF-logo-rgb-web (1)               

Ik bied diverse diensten aan:

  • Stoelyoga
  • Yoga voor senioren
  • Yoga voor Kankerpatienten
  • Yoga Nidra
    Yoga nidra is een ontspanningstechniek die iedereen kan uitvoeren.Je kunt zelf Yoga Nidra thuis doen met mijn CD. Klik hier voor meer info over Yoga nidra.
  • Privelessen voor 1 of meerdere personen

Delen: