Yoga Deventer

GerrekeMijn naam is Gerreke van den Bosch en ik ben het gezicht achter Yoga Deventer. Ik ben al ruim 45 jaar met yoga bezig. Tijdens mijn verblijf in India werd ik aangeraakt door Yoga en de Ayurveda. In 2004 sloot ik de vierjarige Intensieve Yoga opleiding in Utrecht goed af. In aanvulling op de yoga koos ik daarna voor de opleiding Ayurvedisch Massage Practioner bij Robert Swami Persaud en John Marchand.

Mijn passie voor de yoga maakt dat ik steeds meer verdieping en uitdaging zoek. Dit resulteerde in diploma´s voor zwangerschapsyogadocente bij Samsara Bilthoven en H-yoga voor kankerpatienten in Amsterdam. Ik volgde de Yoga Nidra opleiding bij Maaike Chavenau en de scholing tot kinderyoga docente bij Femmy Brug in de traditie van Satyananda.

Dit vulde ik aan met diverse workshops: Yogaflow van Alberto Pangini (Ashtanga Yoga), Kashmir Yoga van Koos Zondervan, Pranayama bij Unmani, Kum Nye en Pranayama bij Marilou Hermens. Ik volg nu lessen Tibetaanse Yoga bij Tibetaanse meesters en volg jaarlijks bijscholingen in de Swami Rama Sadhaka Grama, de ashram in Rishikesh (India). Ook dit jaar (2018) ben ik weer in de Ashram aan de voet van de Himalya.

Voor mij is Yoga een kwestie van persoonlijke inzet en vooral beleving. Ik houd van actie en dynamiek maar ook van innerlijke rust. Dit vind ik in de yoga: adem en yogahoudingen brengen rust, balans en vitaliteit. Het werkt door in je hele wezen. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij mij hoog in het vaandel.

Vakmanschap en kwaliteit
Dit vind je zeker bij docenten die aangesloten zijn bij de Vereniging Yogadocenten Nederland(VYN). Je herkent ons aan het blauwe logo met tekst. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging en voorzittter, eindredacteur van het blad van de VYN (zie de nieuwsbrief) .

EYF-logo-rgb-web (1)

Ik bied diverse diensten aan:

  • Ik geef ayurvedische massage dit is inclusief hoofd- en gezichtmassage. De massage duurt een uur en kost 50 euro.
  • Ik geef kinderyoga op de BSO en op scholen. Interesse? Bel voor meer informatie of kijk op: Kinderyoga.
  • Yoga Nidra
    Yoga nidra is een ontspanningstechniek die iedereen kan uitvoeren.Je kunt zelf Yoga Nidra thuis doen met mijn CD. Klik hier voor meer info over Yoga nidra.
  • Chakratest: wil je meer over chakra´s weten en een test doen, kijk dan hier. De chakra´s vormen vast onderdeel van mijn yogalessen.

Delen: