De zomer staat voor de deur.
Heerlijk genieten van vrije tijd en de natuur maar natuurlijk ook van de yoga!

In juli en augustus geef ik les op 2 tijdstippen in de week.
Op maandagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur in PW Jansen. Dit is hatha yoga en yoga nidra. Kosten 10 euro.
Op woensdagavond geef ik buitenles in de tuin van Jenny aan de Molenveldsweg 2 in Diepenveen van 19.00 tot 20.00 uur. Kosten 9 euro.
Bij slecht weer wijken wij uit naar onze vaste locatie in de Montessorischool. We hebben hiervoor ieder jaar een speciale ap.
Je kunt je hiervoor aanmelden

Data
Maandag 3 juli zaal
Woensdag 5 juli tuin
Maandag 10 juli zaal

Maandag 24 juli zaal
Woensdag 26 juli tuin
Maandag 31 juli zaal
Woensdag 2 augustus tuin
Maandag 7 augustus zaal
Woensdag 9 augustus tuin
Maandag 14 augustus zaal
Woensdag 16 augustus tuin

Maandag 4 september starten de reguliere lessen weer.

 

 

Yoga is een levenswetenschap

 

We naderen het einde van het jaar. Een tijd waarin de dagen steeds korter worden en er een bijzondere sfeer hangt. Een sfeer waarin yoga en klankschalen passen. De yoga brengt je in een andere staat van bewustzijn en dat wordt nog eens versterkt door de klankschalen en de energie die er momenteel in de kosmos hangt.

Voor ons is het fijn om te doen vooral omdat de opbrengt voor het Gaden Jangsten klooster in Zuid India is waar grote armoede heerst. Baby’s waar geen toekomst voor is, gehandicapten en alle mensen die in zware omstandigheden leven, vinden daar een onderkomen.

Inkomsten zijn er bijna niet en dat kinderen met 13 andere en hun leraar in een heel klein kamertje wonen en op de grond moeten slapen is heel gewoon. Soms krijgen ze niet genoeg te eten en in de kou zijn er te weinig dekens. Medicijnen zijn ook nauwelijks voor hen beschikbaar.
Alle reden voor ons om individueel een monnik te sponsoren en om de opbrengst van ons concert te doneren aan de Tara Stichting waar ik zelf bestuurslid van ben. Klik hier voor beelden uit het klooster.
Er zijn ook filmpjes op You Tube. Ik denk dat DIT een opname is van een repetitie voor een optreden.

Ik weet dat alles terecht komt bij degenen voor wie het bestemd is en dat geeft een goed gevoel. We hebben na ons vorige concert een bedankbrief gekregen waarin werd geschreven dat de donatie is gebruikt voor studiemateriaal en medicijnen.
Wil je meer weten over het mooie werk van de stichting of wil jezelf een kind sponsoren? Kijk dan op de website van de Tara Stichting https://www.tara-stichting.com/

De avond start met Tibetaanse Yoga en dan Yoga Nidra. Gerard opent rond half 8 zijn klankschalenconcert. Als klanktherapeut weet hij de mooiste klanken uit de schalen te toveren. Op de meditatieve reis hoor je de klanken niet alleen maar voel je ook de trillingen.
We hopen dat je tijd hebt om dit bijzondere evenement bij te wonen. Klik hier voor meer informatie

 

Werkgeluk bestaat dat? Als ik voor mezelf spreek,  kan ik dit volmondig met ‘ja’ beantwoorden. Het combineren van mijn passie met werk heeft geleid tot werkgeluk. Yogadocent is een prachtig beroep. Deze levenswetenschap daagt je uit en biedt een kans om mensen aan te raken en hen zo het leven van een andere kant laten […]

Lees meer  »
 

Het spirituele pad van de mens is niet meetbaar aan siddhis of helderziende krachten maar aan de diepte van je gelukzaligheid in meditatie.

Lees meer  »
 

Yogadocente Gerreke van den Bosch geeft haar visie op yoga en de drijfveren om yogadocent te worden voor Yoga International.

Lees meer  »