Voorjaarsconcert Yoga en klankschalen

Het voorjaar nadert, de verandering is goed voelbaar. Het wordt lichter, in alle opzichten.
Wij verwelkomen dat op vrijdag 15 maart van 20.15 tot 21.45 uur op locatie Zwaluwenburg 4 in Colmschate.
Klik HIER voor de exacte locatie.

De yoga brengt je in een andere staat van bewustzijn. Het geluid en de vibratie van de Tibetaanse klankschalen heffen  blokkades op, verhogen je energiestroom en brengen geest en ziel in harmonie.

Voor ons is het fijn om de yoga- en klankreizen te doen vooral omdat de opbrengst voor het Gaden Jangsten klooster is in Zuid India is waar grote armoede heerst. Baby’s waar geen toekomst voor is, gehandicapten en alle mensen die in zware omstandigheden leven, vinden daar een onderkomen.

Inkomsten zijn er bijna niet en dat kinderen met 13 andere en hun leraar in een heel klein kamertje wonen en op de grond moeten slapen is heel gewoon. Soms krijgen ze niet genoeg te eten en in de kou zijn er te weinig dekens. Medicijnen zijn ook nauwelijks beschikbaar.
Alle reden voor ons om individueel een monnik te sponsoren en om de opbrengst van ons concert te doneren aan de Tara Stichting waar ik zelf bestuurslid van ben. Klik hier voor beelden uit het klooster.
Er zijn ook filmpjes op You Tube. Ik denk dat DIT een opname is van een repetitie voor een optreden.

Ik weet dat alles terecht komt bij degenen voor wie het bestemd is en dat geeft een goed gevoel. We hebben na ons vorige concert een bedankbrief gekregen waarin werd geschreven dat de donatie is gebruikt voor studiemateriaal en medicijnen.
Wil je meer weten over het mooie werk van de stichting of wil jezelf een kind sponsoren? Kijk dan op de website van de Tara Stichting https://www.tara-stichting.com/

De avond start met Tibetaanse Yoga en dan Yoga Nidra gevolgd door het klankschalenconcert. Als klanktherapeut weet hij de mooiste klanken uit de schalen te toveren. Op de meditatieve reis hoor je de klanken niet alleen maar voel je ook de trillingen.
We hopen dat je tijd hebt om dit bijzondere evenement bij te wonen. Klik hier voor meer informatie

Yoga en klankschaalconcerten genereren geld voor vacinaties