Yoga en klanken voor beter leven

We naderen het einde van het jaar. Een tijd waarin de dagen steeds korter worden en er een bijzondere sfeer hangt. Een sfeer waarin yoga en klankschalen passen. De yoga brengt je in een andere staat van bewustzijn en dat wordt nog eens versterkt door de klankschalen en de energie die er momenteel in de kosmos hangt.

Voor ons is het fijn om te doen vooral omdat de opbrengt voor het Gaden Jangsten klooster in Zuid India is waar grote armoede heerst. Baby’s waar geen toekomst voor is, gehandicapten en alle mensen die in zware omstandigheden leven, vinden daar een onderkomen.

Inkomsten zijn er bijna niet en dat kinderen met 13 andere en hun leraar in een heel klein kamertje wonen en op de grond moeten slapen is heel gewoon. Soms krijgen ze niet genoeg te eten en in de kou zijn er te weinig dekens. Medicijnen zijn ook nauwelijks voor hen beschikbaar.
Alle reden voor ons om individueel een monnik te sponsoren en om de opbrengst van ons concert te doneren aan de Tara Stichting waar ik zelf bestuurslid van ben. Klik hier voor beelden uit het klooster.
Er zijn ook filmpjes op You Tube. Ik denk dat DIT een opname is van een repetitie voor een optreden.

Ik weet dat alles terecht komt bij degenen voor wie het bestemd is en dat geeft een goed gevoel. We hebben na ons vorige concert een bedankbrief gekregen waarin werd geschreven dat de donatie is gebruikt voor studiemateriaal en medicijnen.
Wil je meer weten over het mooie werk van de stichting of wil jezelf een kind sponsoren? Kijk dan op de website van de Tara Stichting https://www.tara-stichting.com/

De avond start met Tibetaanse Yoga en dan Yoga Nidra. Gerard opent rond half 8 zijn klankschalenconcert. Als klanktherapeut weet hij de mooiste klanken uit de schalen te toveren. Op de meditatieve reis hoor je de klanken niet alleen maar voel je ook de trillingen.
We hopen dat je tijd hebt om dit bijzondere evenement bij te wonen. Klik hier voor meer informatie