Yoga Glow in the dark met Tibetaanse klankschalen

Het belooft sessietarastichting_webzaterdagavond 27 februari een bijzondere avond te worden met ‘Yoga Glow in the dark met Tibetaanse klankschalen’. Niet alleen het programma maar ook de locatie is daar debet aan. We zijn blij dat de vrijmetselaars hun tempel ter beschikking stellen en ons tegemoet komen in sponsoring.

Natuurlijk denkt iedereen bij glow in the dark gelijk aan die sterren die je aan het plafond plakt en die licht geven. Misschien gaan wij ook wel zweven want we doen eerst een yoga sessie en daarna is het relaxen onder het geluid van Tibetaanse klankschalen van Gerard Somer, Tibetaanse klankschalen Gerard Somer.

Deze avond voor de Tara stichting is in het kader van Earth Hour. Klik op Earth Hour en lees meer over dit lovenswaardige initiatief.

Locatie: tempel van Vrijmetselaarsloge aan de Rijkmanstraat in Deventer.

De kosten zijn 10 euro. Dit geld is bestemd voor de Tara Stichting die zich onder andere inzet voor Tibetaanse vluchtelingen in de kloosters in India en projecten in Nepal, Zie hiervoor Tara foundation.

Deelname kan alleen na opgave vooraf  in verband met de ruimte. Opgeven kun je doen via contact op deze site.

Wil je niet meedoen maar toch genieten van de zingende schalen dan kan dat. Je kunt je dan om 21 uur in de zaal installeren. Wij willen zoveel mogelijk mensen hiervan laten genieten dus als je iemand wilt meenemen, wees welkom.

Het programma is als volgt:

20.00 uur – 20.45 uur Yoga door Gerreke van den Bosch

Pauze en entree nieuwe gasten

21.15 uur – 22.00 uur Mini concert door Gerard Somer

22.00 gezellig napraten in de sfeervolle bar in de historische kelder