Yoga en klankschalen

Gerard Somer en Gerreke van den Bosch zijn blij dat zij vrijdag 25 maart om 19 uur weer hun traditionele yoga en klankschalen avond kunnen houden.
Zij doen dit al vele jaren en de opbrengst gaat naar de Tara stichting naar Tibetaanse monniken in de kloosters in Zuid India. Ze hebben het erg zwaar in coronatijd.

Gerard haalt de mooiste klanken uit de schalen. Van hoge naar lage tonen worden de toehoorders meegenomen op een meditatieve reis. Tijdens het klankconcert hoor je niet alleen maar voel je de klanken en trillingen ook.
Een klankconcert kan je liggend of zittend ervaren, wat voor jou het beste voelt, op een matje met een dekentje en kussentje (zelf meenemen). Laat je meevoeren tijdens deze mooie reis en ‘Luister met je lichaam’

Tibetaanse klankschalen zijn gemaakt van 7 metalen: IJzer, koper, tin, goud, zilver, lood en kwik. Het recept van deze wonderlijk mooi klinkende schalen zijn door de eeuwen heen van generatie op generatie doorgegeven. De werking is gebaseerd op natuurkundige wetten.

In 2007 startte Gerard aan de 2-jarige opleiding intuïtief waarnemen en in 2008 volgde hij een basisopleiding klankmassage. In 2009 begon Gerard in 2009 de opleiding aan de Nederlandse Peter Hess Academie en in 2012 rondde hij zijn  Masterschap Klankmassage-therapie af.

We hopen dat je tijd hebt om dit bijzondere evenement bij te wonen. De kosten zijn 12,50 euro per persoon.
Opgeven brengt betalingsverplichting met zich mee omdat het voor een goed doel is.
Je kunt je opgeven via info@yogadeventer.nl

Tibetaanse yoga en concert met klankschalen bij Yoga Deventer