Wereld Yoga Dag bij Yoga Deventer

downloadDinsdag 21 juni is het Wereld Yoga Dag. Over de hele wereld doen yoga instituten mee aan deze dag. Ook wij hebben een evenement op touw gezet met yoga en klankschalen. Samen met klanktherapeut Gerard Somer geef ik een mix van yoga en ontspanning met klankschalen. Het doel is om bij te dragen aan een betere wereld, die begint bij jezelf. Met yoga creëer je een positief effect op jouw directe omgeving. Wij willen dat nog eens versterken met onze goede doel. Het geld dat wij hiermee genereren is bestemd voor de Tara Foundation welke zich inzet voor hulp Tibetaanse vluchtelingen en kinderen in nood in de kloosters in Nepal en India.

 

Wij nodigen anderen uit om mee te genieten maar van tevoren opgeven is noodzakelijk in verband met het beperkte aantal plaatsen.

De sessie begint om 19.45 uur, Inloop is vanaf 19.15 uur in de Titus Brandsma kerk aan het Titus Brandsmaplein 2 in Colmschate. Na de Yoga volgt de klankschalensessie. Opgave vooraf is noodzakelijk in verband met het beperkte aantal plaatsen. De kosten bedragen 10 euro.

Alleen de klankschalensessie volgen kan ook!

Zie ook: www.yoga-dag.nl