Stoelyoga Deventer populair

We kunnen na een moeilijke periode weer genieten van een sociaal leven en yoga!
Ik merk dat mensen langzaamaan weer uit hun schulp kruipen. Ik krijg veel aanmeldingen voor de yogalessen. Reden waarom er op vrijdagochtend een groep Hatha Yoga is gestart en er donderdag 3 maart om 10.00 uur, op de Zwaluwenburg Stoelyoga start.

Pilot Stoelyoga
De Stoelyoga draait sinds begin maart en wordt enthousiast ontvangen. Het is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Je hoeft je er niet speciaal voor om te kleden en mag zelfs je schoenen aanhouden als je dit prettig vindt.
Een Stoelyogales bestaat uit het uitvoeren van yogahoudingen op of rondom een stoel. Het is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. Heb je het eenmaal geleerd dan is het van blijvende waarde, juist omdat je het overal toe kan passen, op bijna elke stoel.

Waarom stoelyoga?
Stoelyoga maakt spieren en gewrichten soepel, bevordert de motoriek en concentratie werkt daarbij ontspannend.
Tijdens de lessen staat het respecteren van je eigen mogelijkheden centraal en leert je creatief om te gaan met eventuele beperkingen.

Ontspannen en genieten
Ontspannen en genieten staan voorop en belangrijk om te onthouden: al zijn de bewegingen nog zo klein, de lichamelijke en geestelijke gezondheid gaat vooruit bij regelmatige beoefening.
Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie.

Fit zijn
Beweging levert een belangrijke bijdrage aan het behoud van lichamelijke en geestelijke fitheid. Stoelyoga is een fijne en veilige manier om te blijven bewegen tot op zeer hoge leeftijd, terwijl men de lichaamsgrenzen leert accepteren.
Stoelyoga brengt ook mensen bij elkaar die niet in de sportschool en yogastudio’s terecht kunnen. Ze ervaren dat het voor hen ook mogelijk is om te bewegen binnen een groep. Nieuwe energie op te doen en mensen te leren kennen.

Wees welkom bij Yoga Deventer voor Stoelyoga op de Zwaluwenburg.
Interesse?
Meld je aan via info@yogadeventer.nl of bel Gerreke van den Bosch op 06-28318622.
Vergeet niet je telefoonnummer in te spreken!

Alles is mogelijk op een stoel