Klankschalen en Yoga

Gerard Somer en Gerreke van den Bosch zijn blij dat zij vrijdag 16 december om 19 uur weer hun traditionele yoga en klankschalen avond kunnen houden in de Montessorischool aan de van Lithstraat.
Zij doen dit al jaren en de opbrengst is voor de Tara stichting naar jonge Tibetaanse monniken in de kloosters in Zuid India.
De avond start met Tibetaanse Yoga en dan Yoga Nidra. Gerard opent rond half 8 zijn klankschalenconcert. Als klanktherapeut weet hij de mooiste klanken uit de schalen te toveren. Op de meditatieve reis hoor je de klanken niet alleen maar voel je ook de trillingen.
Je kunt het klankconcert liggend of zittend ervaren, wat voor jou het beste voelt, op een matje met een dekentje en kussentje (zelf meenemen). Laat je meevoeren tijdens deze mooie reis en ‘Luister met je lichaam’
Tibetaanse klankschalen zijn gemaakt van 7 metalen: IJzer, koper, tin, goud, zilver, lood en kwik. Het recept van deze wonderlijk mooi klinkende schalen zijn door de eeuwen heen van generatie op generatie doorgegeven. De werking is gebaseerd op natuurkundige wetten.
In 2007 startte Gerard aan de 2-jarige opleiding intuïtief waarnemen en in 2008 volgde hij een basisopleiding klankmassage. In 2009 begon Gerard in 2009 de opleiding aan de Nederlandse Peter Hess Academie en in 2012 rondde hij zijn Masterschap Klankmassage-therapie af.
We hopen dat je tijd hebt om dit bijzondere evenement bij te wonen. De kosten zijn 15,00 euro per persoon.
Opgeven brengt betalingsverplichting met zich mee omdat het voor een goed doel is. Wacht niet te lang want vol is vol.
Je kunt je opgeven via info@yogadeventer.nl

Yoga Deventer meer dan yoga