Yoga glow in the dark

Help ons het leven van de allerarmsten wat te verlichten.

Geluk is niet iets wat kant en klaar is. Het ontstaat vanuit je eigen daden.
Dalai Lama (14e)

Van donker naar licht

Op zaterdag 25 maart is het weer Earth Hour in de Koekstad. Deventer doet voor de tweede keer mee aan het wereldwijde evenement waarbij de organisatie oproept om de verlichting en andere elektronische apparatuur in huis voor 1 uur te doven.

Wij zijn blij dat wij hieraan weer een positieve bijdrage mogen leveren, in meerdere opzichten.
Net als vorig jaar houden wij weer ‘Glowing in the Dark, Yoga en klankschalen’, dit keer in de Leeuwenkuil.
Het bedrag dat klankschaaltherapeut Gerard Somer en ik tijdens de pilot hebben opgehaald, schonken wij aan de Tara Stichting. Niet alleen de opbrengst van het Earth Hour maar ook van alle andere concerten in 2016.  Het geld is besteed aan dekentjes en medicijnen voor dakloze en zieke kinderen in India.
Ook dit jaar gaat het bedrag van 10 euro in zijn geheel naar deze stichting. Ik ben bestuurslid van de Tara Stichting en sponsor al jarenlang een monnikje in het Gaden Jangsten Klooster. Voor weinig geld kun je al het leven van een kansloos kind positief beinvloeden. Alle kleine beetjes helpen.

Wij beginnen ons programma om 18.30 uur. De inloop is vanaf 18.00-18.15 uur. Neem je eigen matje, dekentje en kussentje mee voor de ontspanning. We beginnen met yoga en daarna volgt het concert met de klankschalen.

Het wordt weer een bijzonder en sfeervol gebeuren, wees welkom.

Opgeven kun je door een mail te sturen naar: info@yogadeventer.nl.

Voor  meer informatie: HIER