Boventoon zingen bij expositie Bergkerk

Genieten van een prachtig boventoonconcert en de tentoonstelling van kunstenares Othilia Verdurmen in de Bergkerk op donderdagavond 26 april?

Yoga Deventer heeft een bijzondere aanbieding met 5 euro korting. In plaats van 15 euro te betalen voor het avondprogramma betaal je voor een geweldige avond uit dus slechts 10 euro.

Het optreden van Boventoonzanger Borg Diem Groeneveld start om 20.00 uur. Om 19.00 uur gaan de deuren open en kun je de expositie ‘Mythen’ bekijken met grote wandtapijten, maskers, sculpturen en de installaties ‘De Vuurvogel’ en ‘Penelope en Odysseus’. Othilia werkt met textiel, staal, computergestuurd bewegelijk licht en soundscapes.

Borg begeleidt zichzelf de Indiase langhalsluit de tanpoera, Chinese gongs, Tibetaanse klankschalen en Koto, dat is een Japanse harp.Bij boventoonzang hoor je ook de boventonen in een stem waardoor de zanger tweestemmig lijkt te zingen. Bij een lage grondtoon hoor je dan in de hoogte een fluitmelodie door de kerk golven.

Kom ook en proef deze avond de bijzondere sfeer van deze magische combinatie. Na afloop is er om 21.00 volop gelegenheid om nog even na te genieten met een drankje in de Bergkerk.

Kijk voor meer informatie op www.borggroeneveld.nl en www.othi.nl

Stuur je reservering naar: h.dehaas1@upcmail.nl en je ontvangt een kortingskaart ter waarde van € 5,-. Print deze uit en neem het mee naar de Bergkerk, bij de kassa ontvang je de beloofde korting.

facebookmail

Boventoonzanger Borg Diem Groeneveld